چگونه در 4 مرحله یک وب سایت استاتیک بسازیم

    موضوعات: آموزش طراحی سایت 

اگر به دنبال ایجاد یک وب سایت برای کسب و کار، نمونه کارها، صفحه فرود یا وبلاگ خود هستید که ساده و آموزنده باشد، ساخت یک وب سایت استاتیک یا ایستا(ثابت) را در نظر بگیرید.

در این مقاله، مراحل ساخت یک وب سایت ثابت، از انتخاب قالب، خرید نام دامنه و آنلاین شدن سایت شما را طی می کنیم. به علاوه، ما یک وب سایت ثابت برای الهام گرفتن به شما نشان خواهیم داد.

وب سایت استاتیک یا ایستا چیست؟

وب سایت استاتیک (ایستا) یک وب سایت با محتوای ثابت است که توسط هر بازدیدکننده ای به یک شکل مشاهده می شود – مهم نیست از چه مرورگری استفاده می کند. وب سایت های ایستا از صفحات وب ساخته شده با استفاده از HTML، CSS یا جاوا اسکریپت تشکیل شده اند، به این معنی که هر صفحه به عنوان یک فایل HTML واحد خود از طریق یک سرور ذخیره می شود. هنگامی که شخصی از یک وب سایت ثابت بازدید می کند، مرورگر وب او درخواستی از سرور می کند تا فایل HTML را برای یک صفحه خاص، مانند صفحه اصلی، نمایش دهد. محتوای یک وب سایت ثابت تغییر نمی کند مگر اینکه مالک وب سایت به صورت دستی آن را از طریق فایل HTML صفحه ویرایش و به روز کند.

Adi Huri، به Wow می‌گوید: تفاوت بین وب‌سایت‌های استاتیک و پویا در این است که یک سایت پویا بر اساس ورودی‌های کاربر، محتوایی را تولید می‌کند که در هر صفحه در وب‌سایت تغییر می‌کند.

وب سایت های ثابت معمولی شامل وب سایت های نمونه کارها، وب سایت های بروشور، صفحات فرود یکباره و سایر اطلاعات یا سایت های فقط خواندنی هستند.

چرا یک وب سایت استاتیک بسازیم؟

یک صاحب کسب و کار ممکن است به دلایل زیر یک وب سایت ثابت ایجاد کند:

  • سادگی: صاحبان مشاغل می توانند به سرعت یک وب سایت راه اندازی کنند و تعمیر و نگهداری وب سایت خود را انجام دهند. آنها نیازی به ادغام پایگاه داده یا سایر برنامه های اسکریپت پیچیده ندارند. سازندگان وب برای اولین بار یا کسانی که مهارت های فنی محدودی دارند، اغلب وب سایت های ثابت را انتخاب می کنند.
  • هزینه: میزبانی وب سایت های استاتیک نسبت به وب سایت های پویا ارزان تر است. سرور میزبان نیازی به پشتیبانی از پردازش سمت سرور ندارد و فقط از HTML و CSS استفاده می کند. و از آنجایی که ساخت سریع‌تر است، وب‌سایت‌های ثابت اغلب هزینه‌های اولیه کمتری دارند.
  • قابلیت اطمینان و عملکرد: از آنجایی که وب سایت های ثابت نیاز به تبادل کمتری با سرور دارند، از نظر سرعت بارگذاری صفحه، اغلب سریعتر از وب سایت های پویا اجرا می شوند. این می‌تواند به وب‌سایت‌هایی با افزایش ترافیک یا اطلاعات مهمی که باید همیشه فعال باشند، مفید باشد.
  • امنیت: صفحات استاتیک از افزونه های خارجی، پایگاه داده یا اسکریپت سمت سرور استفاده نمی کنند. از آنجایی که اینها نقاط ورودی رایج برای عوامل خارجی هستند، صفحات استاتیک در مقایسه با یک سایت پویا خطر امنیتی کمتری دارند – یک مزیت برای صاحبان سایت که نگران داده های حساس هستند.
  • سئو: وب‌سایت‌های استاتیک به دلیل سرعت بارگذاری سریع صفحه، شانس بهتری در رتبه‌بندی دارند.
سایت ایستا یا استاتیک

راه های ساخت یک وب سایت ثابت

یک وب سایت ایستا بدون توجه به مهارت های فنی فرد می تواند ساخته شود. در اینجا سه روش متداول برای ساخت یک وب سایت استاتیک آورده شده است.

  • کد نویسی دستی: اگر HTML، CSS و جاوا اسکریپت را بلد هستید، می توانید یک وب سایت ثابت به صورت دستی بسازید. در حالی که می توانید طراحی و عملکرد وب سایت خود را به طور کامل کنترل کنید، این گزینه زمان بر است.
  • اپلیکیشن های تولید کننده سایت استاتیک: می توانید از ابزاری برای تبدیل محتوای منبع به فایل های HTML ایستا برای ایجاد و مدیریت ساده وب سایت استفاده کنید. سپس فایل های اضافی را تولید و مستقر خواهید کرد.
  • سایت ساز ها: ساده ترین راه برای ایجاد یک وب سایت ایستا، استفاده از یک پلتفرم ساخت وب سایت بدون کد است. این سایت ها به شما کمک می کنند که فقط با درگ اند دراپ به راحتی صفحه مورد نظر خود را بسازید.
بیشتر بخوانید
تغییر دادن لوگوی ورود به پنل مدیریتی وردپرس

ویژگی های یک وب سایت ثابت

اکثر وب سایت های استاتیک دارای ویژگی های زیر هستند:

  • ناوبری ساده: وب سایت های ثابت معمولاً از طریق یک منو یا لیست به صفحات وب مختلف پیوند می زنند، بنابراین کاربران می توانند به راحتی اطلاعات مورد نظر خود را پیدا کنند.
  • محتوای ثابت: محتوای ثابت وب‌سایت تغییر نمی‌کند مگر اینکه مالک آن را به‌صورت دستی به‌روزرسانی کند و کاربران هر بار که از آن بازدید می‌کنند، محتوای یکسانی را مشاهده می‌کنند.
  • تعامل محدود: کاربران نمی توانند با وب سایت های ایستا یا استاتیک به همان شیوه ای که محتوای بلادرنگ یک وب سایت پویا تعامل دارند، تعامل داشته باشند. در حالی که آنها کمتر جذاب هستند، تجربه کاربری قابل اعتماد و محکمی را ارائه می دهند.
  • طراحی ریسپانسیو: بسیاری از صاحبان مشاغل وب سایت های استاتیک خود را به صورت واکنش گرا طراحی می کنند. آنها با اندازه های مختلف صفحه نمایش سازگار می شوند و تجربه کاربری خوبی را برای همه دستگاه ها فراهم می کنند.

چگونه یک وب سایت استاتیک بسازیم

طراحی سایت استاتیک
  1. یک قالب وب سایت را انتخاب کنید

برای ایجاد یک سایت استاتیک کافی است ابتدا قالب خود را انتخاب کنید. برای مثال شما می توانید از سایت ساز ها استفاده کنید و یا در گوگل قالب استاتیک سرچ کنید. پس از این می توانید به راحتی یک قالب را انتخاب کنید و از ان برای سایت خود استفاده کنید.

  1. صفحات وب را اضافه کنید

در این مرحله باید صفحات مختلف قالب استاتیک را ویرایش کنید. در صورتی که از سایت ساز استفاده کرده باشید به راحتی می توانید این صفحات را ایجاد کنید ولیکن با استفاده از قالب های اماده می توانید از صفحات کپی بگیرید و حتی متن های مختلف را ویرایش کنید. برای مثال در یک سایت استاتیک قطعا صفحات درباره ما وجود دارد. به راحتی می توانید دنبال ان ها بگردید و با ویرایش متن های ان ها تغییرات را ببینید.

برای مشاهده تغییرات کافی است صفحه ای که با پسوند html را در مرورگر خود باز کنید و سپس با هر مرتبه ویرایش و ذخیره سازی، صفحه را رفرش کنید.

  1. یک دامنه دریافت کنید

برای این که یک سایت داشته باشید باید حتما یک دامنه خریداری کنید. برای این منظور می توانید مقاله دامنه چیست را بخوانید و روش تهیه دامنه را مشاهده کنید.

  1. هاست برای میزبانی سایت

در صورتی که از یک سایت ساز استفاده کنید نیاز به این مورد نیست اما در صورتی که قالب اماده دانلود کرده باشید باید یک هاست تهیه کنید.

با توجه به استاتیک بودن سایت، ارزان ترین پلن هاست برای شما مناسب است و از هر کجا می توانید پلن خود را انتخاب کنید.

پس از انتخاب و خرید هاست کافی است با توجه به دستور العمل هاست خود دامنه را به هاست متصل کنید. در مقاله دامنه چیست در این مورد نیز توضیح داده شده است. پس از ان نیز تمام فایل های قالب خود را که ویرایش کرده اید را درون پوشه اصلی public هاست خود اپلود کنید.

تبریک به همین سادگی یک سایت استاتیک ساختید!

به این مقاله امتیاز دهید!
نظر شما

اشتراک در شبکه های اجتماعی
آخرین مقالات و ویدئو ها
5 ابزار طراحی اپلیکیشن | کدام ابزارها برای طراحی UI/UX مناسب هستند؟

طراحان اپلیکیشن موبایل همیشه به دنبال ابزار مناسبی هستند که طراحی هایشان را برای تجربه کاربر نهایی ارزشمند کند. توسعه یک اپلیکیشن موبایل ارزشمند به مهارت، خلاقیت و البته ابزار مناسب نیاز دارد. چه یک حرفه ای طراحی اپلیکیشن باشید و چه یک مبتدی در دنیای طراحی اپلیکیشن موبایل، این مقاله عالی میتواند تاثیر زیادی بر مهارت های شما بگذارد. قرار است در این مقاله با معرفی 5 ابزار برتر طراحی اپلیکیشن به بررسی آنها بپردازیم. طراحی اپلیکیشن چیست؟ طراحی اپلیکیشن ظاهر و احساس یک اپلیکیشن موبایل است. این شامل تمام عناصر بصری و عناصر تعاملی است که بر عملکرد برنامه تأثیر می گذارد. طراحی اپلیکیشن موبایل دو مفهوم UI و UX را ترکیب می کند. رابط کاربری (UI) ظاهر […]

لوگو نوکیا تغییر کرد! | نگاهی به لوگو جدید نوکیا و انگیزه ی این تغییر

عکسی که در بالا مشاهده میکنید، لوگوی جدید نوکیا است! این لوگو نه تنها از یک برند نمادین، بلکه استراتژی جدید شرکت را نیز میرساند. درست یک روز قبل از MWC2023، نوکیا با تغییر لوگوی نمادین و شناخته شده خود، جهان را شوکه کرد. لوگوی نوکیا با گذشت زمان تغییر کرده است، که طبیعی است زیرا تغییر تنها ثابت در این جهان است. با این حال، لوگوی جدید از لوگوی کلاسیک، اثبات شده و شناخته شده نوکیا فاصله می گیرد و صفحه جدیدی در تاریخ نوکیا باز می شود. لوگوی جدید، که ما را به یاد برخی از لوگوهای مدرن می اندازد، نشان دهنده تمام انرژی است که نوکیا برای تغییری که بیش از 10 سال پیش آغاز شد، به […]

10 عنصر برتر که هر طراحی اپلیکیشن تجاری موفق باید داشته باشد

نیازهای افراد با گذشت زمان تغییر می کند. پس از مدتی استفاده از یک اپلیکیشن، اغلب ارزش بیشتری از آن می خواهند. اگر اپلیکیشن شما نیاز داشته باشد که با نشان دادن تفاوت آن با سایرین، از رقبا متمایز شود، کل زیرساخت فناوری شما رشد خواهد کرد. فرآیند طراحی اپلیکیشن تجاری همه قبول دارند که تعامل کاربر بیشتر است، تعاملات موفقیت آمیزتر است، و تجربه کاربری (UX) با رابط کاربری عالی اپلیکیشن موبایل (UI) بهتر است. به این فکر کنید که چگونه ویژگی‌های برنامه خاص ممکن است بر ادراک و احساسات کاربران در هنگام استفاده از برنامه تأثیر بگذارد، هنگام انتخاب ویژگی‌هایی که باید در آن گنجانده شود. ارائه دهندگان خدمات طراحی UX/UI همیشه به عناصری که بر انتخاب کاربران […]

تاریخچه لوگو ورساچه | تصویر لوگو ورساچه چه مفهومی دارد؟

لوگو ورساچه و تصویر مدویا در آن شاید یکی از معروف ترین لوگوهای دنیای مد باشد. در چهل و پنج سال گذشته، خود برند ورساچه یکی از شناخته شده ترین برندها در دنیای مد لوکس بوده است. برندی که لباس هایش اغلب به فرش قرمز می رسد و توسط بسیاری از افراد مشهور پوشیده می شود. همه می دانیم که این شرکت مد لباس های شگفت انگیز طراحی و عرضه می کند، اما چقدر درباره لوگوی ورساچه می دانیم؟ برند در سال 1978 تأسیس شد، بنابراین سال‌های زیادی از فعالیت آن می‌گذرد. نکته جالب این است که لوگو آن توانسته مد روز باقی بماند و هنوز هم مرتبط با برند باشد. لوگو واقعاً با اولین مجموعه ای که توسط این […]

چرا لوگو شیائومی تغییر کرد؟ | حقایق لوگو 300 هزار دلاری شیائومی

شرکتها و برندها بر اساس ایده های بازاریابیِ تیم مارکتینگ خود تصمیم به ریدیزاین لوگو میگیرند. این تغییر یا تغییرات ممکن گاهی چشمگیر و اساسی باشد، گاهی هم ریز و به دور از چشم. در هر صورت هدف و انگیزه ای در پس آن نهفته است و هیچ برندی از سر بیکاری دست به این حرکت کمابیش ریسکی نمیزند. در سال 2021 خبری جنجالی از تغییر لوگو شیائومی منتشر شد. همه به سراغ موتورهای جستجو رفتند تا ببینند این تغییری که حرفش را میزنند چگونه و به چه دلیل بوده است! این همان چیزی است که ما در این مقاله به آن میپردازیم. برند شیائومی شیائومی در آوریل 2010 به عنوان یک شرکت سفت‌افزار سفارشی برای دستگاه‌های اندرویدی توسط لی […]

با ما تماس بگیرید!
021-91018852
آدرس
تهران- بلوار ایت الله کاشانی - خیابان کیهان - کیهان دوم - پلاک 23 - واحد 4