شاید با کمی جستجو به نام سایت استاتیک برخورد کرده باشید. اما تفاوت آن را با سایت داینامیک ندانید. اما سایت استاتیک و طراحی سایت استاتیک چگونه است؟
سایت استاتیک یک سایت غیر قابل تغییر از سوی کاربر است. به این گونه که شما با سفارش طراحی یک سایت استاتیک مطالب ان را در اولین طراحی ویرایش کرده و دیگر قادر نخواهید بود درون سایت خود مطلب قرار دهید و باید با طراح وب در میان بگذارید. این گونه وبسایت ها جنبه ی اطلاع رسانی دارد و شرکت هایی که دوست تمایل به حضور در فضای مجازی را دارند و تغییرات سایت انها بسیار کم است مناسب است.
سایت استاتیک مزیت هایی نسبت به سایت داینامیک دارد. در سایت استاتیک استفاده ی منابع سرور بسیار کاهش می یابد و در نتیجه هزینه ها پایین می اید. علاوه بر این هزینه ی طراحی سایت های استاتیک اغلب کمتر است سایت های داینامیک است.
سایت های استاتیک فقط به بهینه سازی اولیه نیاز دارند و سئوی مطالب بسیار کم خواهد بود. اما تمام این موارد به کنار مهمترین عیب این سایت ها عدم قابلیت درج مطلب در سایت است. به این گونه که ممکن است شما هزینه ی کمتری پرداخت کرده باشید اما شما دیگر قادر به تغییر محتوا نیستید مگر این که با طراح وبسایت در میان بگذارید.
گروه ایران وبر در زمینه ی طراحی انواع سایت های استاتیک در خدمت شما می باشد. گروه ایران وبر علاوه بر طراحی سایت استاتیک، سایت های استاتیک را به سایت داینامیک تغییر می دهد.
[wp-svg-icons icon=”quill” wrap=”i”] تغییر سایت استاتیک به داینامیک چگونه است؟
همانطور که در بالا بیان شد سایت استاتیک قابلیت ارسال مطلب را ندارد همچنین پنل کاربری ای در اختیار کاربر نیست که بتواند به سایت دسترسی داشته باشد اما ما در گروه ایران وبر قالب استاتیک سایت شما را با استفاده از زبان برنامه نویسی PHP و سیستم های مدریت محتوا به یک سایت داینامیک تغییر خواهیم داد. به این طریق بسیاری از امکانات دیگر علاوه بر قرار دادن مطلب در اختیار شما قرار می گیرد.
√ بدون هزینه به روز رسانی
√ دارای پنل مدیریتی برای اعمال تغییرات توسط یک شخص با دانش معمولی
√ ایجاد بی نهایت صفحه، بی نهایت نوشته در سایت تنها با چند کلیک
√ حجم پائین دیتا خصوصاً برای سایت های بزرگ
√ امکان به روز رسانی 24 ساعته توسط شما
√ مدیریت سئوی قوی (برای بالا بردن رتبه سایت در موتورهای جستجو مثل گوگل، آپدیت شدن مداوم سایت لازم است. بنابراین وب سایتهای سئو، عموماً داینامیک طراحی می شوند.)
[wp-svg-icons icon=”signup” wrap=”i”] معایب سایت های داینامیک: (در صورت کدنویسی نادرست)
امنیت پائین تر (در صورتی که سایت داینامیک شما از دیتابیس استفاده کند، می بایست در طراحی و کد نویسی سیستم مدیریت محتوای آن دقت داشت چرا که اکثر نفوذهای اینترنتی از طریق آپلود شل یا دیتابیس اینجکشن است. بنابراین دقت در انتخاب شرکت طراحی وب سایت، بسیار مهم است. ذکر این نکته نیز مهم است که با طراحی صحیح و استفاده از روش های مطمئن کد کردن اطلاعات، میتوان امنیت سایت های داینامیک را بسیار بالا برد. همانگونه که اکثر سایت های دولتی و پرتال ها داینامیک هستند. )
شرکتها و برندها بر اساس ایده های بازاریابیِ تیم مارکتینگ خود تصمیم به ریدیزاین لوگو میگیرند. این تغییر یا تغییرات ممکن گاهی چشمگیر و اساسی باشد، گاهی هم ریز و به دور از چشم. در هر صورت هدف و انگیزه ای در پس آن نهفته است و هیچ برندی از سر بیکاری دست به این حرکت کمابیش ریسکی نمیزند. در سال 2021 خبری جنجالی از تغییر لوگو شیائومی منتشر شد. همه به سراغ موتورهای جستجو رفتند تا ببینند این تغییری که حرفش را میزنند چگونه و به چه دلیل بوده است! این همان چیزی است که ما در این مقاله به آن میپردازیم. برند شیائومی شیائومی در آوریل 2010 به عنوان یک شرکت سفتافزار سفارشی برای دستگاههای اندرویدی توسط لی […]
ایجاد وب سایتی که ظاهری عالی داشته باشد و عملکرد خوبی داشته باشد برای هر صنعتی مهم است، اما این تنها نیمی از نبرد است – نگهداری به همان اندازه حیاتی است. نگهداری وب سایت شما تضمین می کند که کسب و کار، وبلاگ یا حضور آنلاین شما در طول زمان به تکامل و موفقیت ادامه می دهد. این همچنین نشان می دهد که هر کسی که با سایت شما تعامل داشته باشد همیشه بهترین تجربه کاربری را خواهد داشت. در حالی که چندین کار وجود دارد که باید در هنگام نگهداری وب سایت خود در نظر بگیرید، سازماندهی هر کدام بر اساس هفته، ماه، سه ماهه و سال می تواند به شما در ایجاد یک برنامه اشتباه کمک کند […]
نحوه ظاهر آنلاین برند یا کسب و کار شما مهمتر از همیشه است. و در حالی که وب سایت شما باید ظاهر خود را با محتوای بصری با کیفیت حفظ کند، 31 درصد از مصرف کنندگان نیز معتقدند که یک تجربه کاربری جذاب باید در اولویت باشد. هنگامی که به تنهایی یک وب سایت ایجاد می کنید، ایجاد یک تجربه کاربری تأثیرگذار اغلب به توجه به جزئیات ناشناخته مانند ساختار وب سایت شما بستگی دارد. در این مقاله، ساختار وبسایت را تعریف میکنیم، نحوه ساخت آن را از طریق دید UX یا تجربه کاربری توضیح میدهیم و در مورد محبوبترین مدلهایی که امروزه در طراحی وبسایت و قالبهای وبسایت استفاده میشوند، صحبت میکنیم. ساختار وب سایت چیست؟ ساختار وب سایت […]
HP نام جدید هیولت پاکارد (Hewlett-Packard)، شرکت فناوری اطلاعات آمریکا است که در سال 1939 تأسیس شد. این شرکت بیشتر به دلیل تولید رایانه و لوازم جانبی شناخته شده است، اما در همان ابتدای تاریخ خود، روی نرم افزار و خدمات محاسباتی برای تجارت و خدمات متمرکز بود. شما حتما یا لپتاپ اچ پی را داشته اید یا پرینتر این برند را در خانه یا محل کارتان! داستان لوگو این برند و تغییراتش را در این مقاله بخوانید. تاریخچه لوگو hp مونوگرام نمادین “HP” روی یک دایره، از زمان معرفی اولین لوگو در سال 1939، همیشه بخشی از هویت بصری شرکت بوده است. اگرچه در طول سال ها رنگ، خطوط و همه چیز این نماد کمال یافت. اولین نماد شرکت […]
نرخ پرش یکی از مهم ترین معیارها در طراحی وب است – بنابراین مطمئن شوید که می دانید چگونه آن را اندازه گیری کرده و بر آن تأثیر بگذارید. هنگامی که یک وب سایت ایجاد می کنید، یک فروشگاه آنلاین راه اندازی می کنید یا در یک تیم بازاریابی حضور دارید، جذب بازدیدکننده به سایت شما اغلب اولین قدم است. مدت زمانی که یک بازدیدکننده به آن نزدیک می شود می تواند به شما بگوید که محتوای شما چقدر جذاب است – یا نیست. نرخ پرش معیاری است که این مورد را مشخص می کند. در ادامه به بررسی بخش های مختلف تاثیر گذار بر روی نرخ پرش خواهیم پرداخت. معنی نرخ پرش یا بونس ریت چیست؟ نرخ پرش یا […]